Vistas zupa daudziem cilvēkiem ir ēdiens, ko bieži gatavo visai ģimenei. Tā ir veselīga, garšīga un viegla.
Vistas gaļa ir dabiski maiga un aromātiska, tā izdala zupā dabīgas taukvielas un sulas, kas piešķir buljonam dziļu un patīkamu garšu. Kombinācijā ar dārzeņiem, piemēram, burkāniem, seleriju un sīpoliem, rodas saldskāba un līdzsvarota garšu buķete.
Siltā vistas zupa ir klasisks komforta ēdiens, kas rada siltuma un mājīguma sajūtu. Tā bieži tiek pasniegta saaukstēšanās vai noguruma gadījumā, jo palīdz organismam sasildīties un atgūt spēkus.
5 veidi, kā pagatavot piena kokteiļus mājās un uzlādēt sevi ar enerģiju ar augļu un ogu dzērieniem
Tomēr ne vienmēr mēs paliekam sajūsmā par rezultātu. Tāpēc interneta izdevuma kulinārijas eksperti atklāja noslēpumus, kā parastu vistas zupu pārvērst par šedevru.
Kaulu masa
Daudzi cilvēki vistas zupā vēlas garšīgus mājputnu gaļas gabaliņus, taču no krūtiņas vai apakšstilbiem nevar pagatavot sātīgu, zeltainas krāsas buljonu. Ir jāpievieno kauli un kājas. Jā, buljona vārīšana neizskatās apetīti rosinošākais veids, taču pēc tam jūs izņemsiet visu lieko. Lēni vāriet gaļu vismaz 1,5–2 stundas. Rezultāts būs tā vērts.
Sīpoli un burkāni
Lai vistas zupa iznāktu perfektā krāsā un pārsteigtu ar savām garšas īpašībām, buljona vārīšanas procesā būs nepieciešams katlā iesūtīt vienu veselu burkānu. Jāievieto arī sīpoli, bet ir viens svarīgs triks: noņemam tikai virsējo mizas slāni. Pateicoties tam, zupa iznāks zeltaina.
Perfekta pasta
Ja vēlaties, lai vistas zupa kļūtu par īstu šedevru, tad sīpoli un burkāni jāapcep sviestā, pievienojot cukuru un izvēlētās garšvielas un sausos garšaugus. Zupa kļūs neticami aromātiska.
Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk un uzzinātu 2 galvenos trikus